tiistai 7. huhtikuuta 2015

10. Pitkästä aikaa Sarasutturalla!

Moikka! Elikkäs kuten arvata saattaa  menin tänään Saralla ja sain mennä tunnilla ihan yksin. Ja tällä kertaa minulla oli kuvaajakin mukana, eli nyt saan tänne VIHDOIN ratsastuskuviakin! :)

Lähdin hakemaan siskoni kanssa Saraa sisälle tarhasta ja kun sain Saran ulos tarhasta vein sen talliin ja aloitin harjaamisen. Sara seisoi  karsinassa tosi nätisti, vaikka hän oli ihan löysillä naruilla kiinni. Yllätyin siis posiitivisesti jo tallissa ;)





Kun vihdoin sain Saran puhtaaksi, varustin  hänet ja lähdettiin töpöttämään kentälle päin . Käveltiin alkukäynnit ja sen jälkeen aloitimme laukkaamaan alkuverryttelyksi, koska Sara ei ollut pitkään aikaan päässyt laukkaamaan kunnolla. Kun nostin ensimmäisen kerran laukan Sarahan ei siitä hirveästi innostunut, mutta kun kerran näpäytin raipalla muhkumamman ahterille niin siitähän Sara sitten innostui ja teki aika isonkin pukin! En onnekseni tippunut, mutta jos se olisi tehnyt toisen samanlaisen pukin perään, niin olisin maistellut hiekkaa sen jälkeen ;D Alla video tapahtuneesta :DDD (videosta tuli aika pitkä mutta tuskimpa se haitta, ja minä tiedän miten heiluin tuossa laukassa loppuvaiheessa, ja sekin johtui siitä koska  minua nauratti niin paljon. Joten ei valitusta kiitos! )




Kun lopetimme laukkaamisen, otin jalustimet pois ja siirryimme harjoitusraviin. Aloitimme tekemään suunnanvaihtoa mikä alkoi suurinpirtein E:stä sen jälkeen se kävi X:ssä ja siitä S:ään ja sama toiseen suuntaan B:stä X:sään ja siitä R:ään.








Jonkun ajan kuluttua vaihdoimme tehtävää. C:stä laukka , S:stä iso keskiympyrä ( S,R,S ) ja B:stä lävistäjä H:hon ja H:oon jälkeen harjoitusraviin, tehtiin molempiin suuntiin tätä tehtävää ja sitten olikin jo loppukäyntien aika.  Meidän osaltamme tosi onnistunut tunti ! :)



 Vein Sartsun talliin ja purin sen. Sara ei kerennyt kuin juomaan (tietysti harjasin sen ja yms..) koska yhtä aikaa ratsastukseni aikaan oli heppakerho jonka aiheena oli ohjasajo eli Sara sai ajovarusteet niskaansa ja samoin Santtu. Lähdimme kaikki kentälle ja Heta näytti miten "ohjasajetaan" ja minä sain ensimmäisenä mennä Saran kanssa. Emilia talutti kaikilla Saraa, koska Sarahan saattaa tehdä mitä huvittaa, muta ei se haitannut. Mukavaa se silti oli ;)


                                 Nyt on varmaan menossa joku tosi hauska juttu...


Saran jälkeen sain mennä Santun kanssa ihan yksikseni (siitä ei ole kuvaa) ja Santtuhan juoksi sitten tosi  kovaa. No Santun ravi ei ole kovin huimaa mutta se on ylisöpöä ^^  Vietiin pollet talliin ja purimme ne.




                                                               Rakas <3 (ilme pissii ja pahasti :D )
                                                            Mitäköhä jännää siun turvasta löytyy? :`D



Tämä päivä oli siis oikein mukava ja sain olla taas ylpeä Sarasta <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti