tiistai 21. huhtikuuta 2015

11. Esteitä!

Nyt ei ole pitkään aikaan tullut kirjoitettua tänne mitään, mutta tänään  sain tarpeeksi inspiraatiota kirjoittaakseni tänne. Eli menin tänään esteitä Saran kanssa. Alkuun Sara oli aivan idiootti :D Hän luuli että joku varmasti hyökkää kulmista hänen kimppuunsa. Eli muutama laukkapyrähdyskin  tunnin aikana tuli, mutta selässä pysyttiin :) Hain Saran sisälle ja harjasin ja laitoin kuntoon. Sen jälkeen lähdimme kentälle.






Kentällä nousin selkään ja laitoin vyön sekä  jalustimet kuntoon. Lähdettin kävelemään ja kävelimme kunnon alkukäynnit. Heta laittoi sinä aikana maapuomit keskiympyrälle ja  menimme sitten niitä. Yritin saada mahdollisen hyvät linjat, eli puomien keskeltä. Aloitimme menemään tehtävän laukassa molempiin suuntiin. Jonkin ajan kuluttua puomit nostettiin pieniksi pystyiksi (korkeus jtn 40cm?) ja ne meni hyvin kunhan sain vain katseeni ylös etten katsonut  niitä hevosen korvia :DDD






Nostimme vielä toista estettä isommaksi (50-60cm?) ja hyppäsimme sen muutaman kerran. Sitten olikin jo loppuravien ja käyntien aika. Sara oli aivan hiestä märkä ja erittäin hengästynyt joten kävelytin sitä maasta käsin 5-10 min tunnin loputtua. (suuremmasta esteestä ei ole kuvia. ja vihaan itekkin tuota turvaliiviä, koska se on niin jäykkä ja se leventää, varsinkin kokopala liivi. mutta mennään nyt näillä mitä on). Vein Saran talliin ja purin sen.  Sara oli kyllä herkkunsa ansainnut <3 Sitten sanoinkin jo heipat hepoille ja lähdin kotiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti