keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

9. Mutaa

Tänään sain mennä Makella! ( mikäköhän yllätys tämäkin oli :D ) Menin hakemaan ponia sisälle ja se oli ihan mutainen, koska se oli taas piehtaroinut itsensä mutaan :/ No mutta vein Maken sisälle ja karsinaan ja odotin jos se olisi juonut mutta eipä se taaskaan mitään juonut :D Harjasin ponin ja siinä menikin aikaa mukavasti...




  Hain ponin varusteet ja varustin sen, minkä jälkeen lähdimme kentälle. Poni oli jo alkutunnista tosi mukavan oloinen ja tänään meillä oli lävistäjä tehtävä, mikä sujui mielestäni aika hyvin meiltä kahdelta. E:stä M:ään lävistäjä ja I:ssä neljä askelta ravia ja sitten takaisin käyntiin ja sama H:sta B:hen muistaakseni? Ja taas sama I:ssä ravi siirtymä ja takaisin käyntiin. Eli teimme lävistäjäkahdeksikkoa. Sen jälkeen jatkoimme samaa tehtävää mutta vain ravissa, jolloin I:hin tuli käyntisiirtymä. Pian vaihdoimme laukkatehtävään ja mentiin pääty-ympyrällä mikä minulle itselleni on Markuksen kanssa vaikeaa, koska minusta en saa ympyrällä ponia menemään niin kuinpitäisi koska ympyrän koko vaihtelee enkä saa ponia asettumaan mielestäni hyvin, joten siinä on vielä harjoittelemista.  Mutta onhan minulla vielä aikaa harjoitella ennen toukokuussa pidettäviä kisoja :)







Tosin menen ne koulukisat Saralla enkä Markuksella :DDD Mutta siis takaisin asiaan. Lopetimme tunnin ja menimme talliin, purin ja harjasin ponin ja siirsin sen Turgon karsinaan siksi  ajaksi, kun Heta alkoi siivoamaan sen  Maken karsinaa. Karsinan ovi oli auki ja poni seisoi nätisti karsinassa (tosin seisoin oven edessä joten siksi se ei varmaan ajatellut karata :) ) Rapsuttelin Makea  ja annoin sille pikku tupsun heinää ja otin sitten siinä muutaman kuvankin.



                                                            Rakas <3




 Eihän tämäkään postaus olisi  mitään ilman SARAA!!! Joten tässä nyt siitäkin elikosta muutama kuva :3


                                                       On se niin kiva irvistää :D


                                                         Vammaus   <3  


                                                  Ja Tuisku myös ^^











Tässä kaikki nyt tällä kertaa, toivottavasti piditte ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti