sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Hebbailua






 Tämän viikon torstaina sain mennä pitkästä aikaa Turgolla! Turgo tuli suoraan edeliseltä tunnilta, joten sain kiivetä suoraan selkään. Otin tosin satulan ensin pois, kun olen viimeksi mennyt ilman satulaa varmaa viime jouluna! :D Heti alkuun huomasin miten outoa oli istua selässä ilman sitä mukavaa penkkiä takaliston alla ja kuinka "kolmiomainen" sen selkä olikaan. Jonkin aikaa hain tasapainoa kuntoon ja ihan hyvinhän se meni!




 Mentiin koko tunti C- päädyssä, koska L-pääty oli varattu toiselle ratsastajalle. Tehtiin paljon siirtymiä ja asetuksia, jotta saataisiin Turgo rennoksi ja alemmas ettei se juoksisi kuin hirvi... Turgolla on semmoinen tapa, että jos jää yhtään vetämään ohjasta se nostaa pään pilviin ja koventaa vain vauhtia, eli se on erittäin hyvä opetushevonen! Itsekkin huomasi aina kun jäi yhtään vetämään, että hei nyt käsi rennoksi tai kaikki menee päin honkia. Ja onnistuttiinkin tavoitteessamme saada Turgo rennoksi!

Loppujen lopuksi oon ite tosi tyytyväinen tuntiin ja omaan istuntaan. Tosin, mukaan mahtuu aina virheitä, mutta niistä pitää ottaa opiksi! Tästä on hyvä jatkaa ;)









Tähän loppuun laitan pari kuvaa meidän hiehoista, jotka nauttivat ilta-auringosta ulkona<3






















4 kommenttia: