lauantai 16. heinäkuuta 2016

#sairaannopee




Kuten kuvasta näkyy, ollaan vihdoin saatu Pomppiksen paidat! Itse otin perusmustan, jossa on selkäpuolella Pomppiksen logo. Lisäksi meillä on tämän kesän leireillä "leiripaidat", joita saa koristella oman mielen mukaan. :)



Otsikoksi tuli tällä kertaa #sairaannopee, koska se kuvaa paremmin kuin hyvin viime tuntiani :D Herra H:lla oli hieman liikaa vauhtia.. siitä huolimatta selvittiin yllättävän hyvin, jos katsotaan sitä, milloin viimeksi olen ollut estetunnilla! Melkein 5kk:n tauko esteistä ei näkynyt omassa ratsastuksessani aikalailla ollenkaan ja siihen saan olla tosi tyytyväinen. Kouluratsastuksesta on selvästikkin ollut hyötyä.. ;)  

Alkuun tultiin puomeja ravissa, joiden jälkeen mahd. nopeasti käyntiin ja siitä laukannosto  Tultiin molemmat se pari kertaa, että saatiin hyvät nostot ja muutenkin hyvät siirtymät.

 .

Alettiin tulemaan samoja puomeja laukassa ja niiden jälkeen laukattiin vähän reippaammin aina uran pitkä sivu. Aika nopeasti puomeista tehtiin innari, eka este oli pieni pysty ja toinen oli vähän isompi ristikko.




Ja kyllähän sieltä se yksi kunnon möhläys tuli, kun itse unohdin ratsastaa Hoviria eteenpäin ja katseeni seilaili jossain ihan muualla missä pitäisi..






 
                                                                   Hupsista.. :D




Välikohtauksen jälkeen tultiin sama uudestaan, mutta lisättiin sinne okseri/trippeli ( nimettiin se osteriksi :D )














                                Loppuun otettiin vähän kevyttä ravia ja loppukäynnit.





                                           Kyllä tuosta elikosta saa olla ylpeä! <3
                                                       ja ehkä vähä ihestääkii.. ;) 







2 kommenttia: