sunnuntai 6. maaliskuuta 2016




Täällä taas!   Tänään kirjoitan tämänpäiväisistä tunneista,  kahdessa eri postauksessa. Tosin nyt tähän alkuun ajattelin kertoa tulevasta. Minulle tulee nyt ratsastuksesta taukoa useampikin kuukausi olkapää leikkauksen takia. Ratsastamaanhan silloin en pääse, mutta silti tallilla pyrin käymään edes kerran viikossa, joko pitämässä heppistä tai katsomassa tunteja. :)


Jos nyt siirryttäisiin siihen ensimmäiseen tuntiin, jonka menin Turgolla. --->








Menin aamulla tallille puoleen kymmeneen ja Turgo oli valmiiksi jo sisällä yön jäljiltä ja aika grampypappa olikin  pakko myöntää :D











  Varustin Turgon ja mittasin jalustimet valmiiksi.---Kentällä menin selkään ja käveltiin alkukäynnit jonka jälkeen  Heta otti meidät liinaan.  Ilman jalustimia yritin sitten Turgon isossa ravissa istua  ja olla rutistamatta oikeaa kylkeäni "ruttuun". Alkuun ravi-käynti siirtymiä (vatsalihaksilla ei ohjalla) ja sen jälkeen ravi-laukka siirtymiä. (Ja kyllä käytän talvella ratsastaessa kuomia, koska ne ovat lämpimät ja hyvät jalassa)






 Loppuun kevyttä ravia uraa pitkin ja loppukäynnit maastossa. Molemmille tuli kyllä hiki ja tunnista jäi tosi hyvä fiilis! (:


Ekistäkin  tuli otettua  kuva, joten se tähän loppuun!

         
                                                    <3
                                                                             




2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun päivitit! Paljon tsemppiä olkapääleikkaukseen, äläkä sitten mene ratsastamaan ennen, kuin saat luvan;) Ihania kuvia, tuo Turgo vaikuttaa tosi kivan oloiselta hepalta!

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja siitä tulee aikamoinen haaste etten sinne kipuais ennen luvan saamista mutta onneks ratsastuksenopettaja pitää miula jären päässä;) turgo on semmone vanhahko pappa❤

      Poista