keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Noniin, leikkaus sujui hyvin ja yksikätisenä yritän tämän postauksen nyt kirjoittaa. Olen ollut alkuviikon pois koulusta, mutta huomenna (torstaina 10.3) olisi aikomus suunnata sinnekkin.


Sunnuntaina (6.3) toinen tuntini alkoi puolen yhden maissa ja Sara tuli suoraan edelliseltä tunnilta, joten minun ei tarvinnut varustaa sitä. Mentiin kentälle, kiipesin selkään ja lähdin kävelemään uraa pitkin. Ravattiin alkuun vähän ja sen jälkeen aloitettiin menemään puomeja, jotka olivat keskiympyrällä tasaisin välimatkoin. Ensin ravissa kevyessä istunnassa puomin yli ja sen jälkeen pysähdys ja taas raviin.










 Kun tämä onnistui tehtiin sama laukassa, tosin pysähdys vaihdettiin  ravipätkään.  Osasta puomeista tehtiin ristikot ja loput otettiin pois. Tällöin ympyrälle jäi vain kaksi ristikkoa, jotka molemmat mentiin laukassa ja aina ristikon jälkeen siirrettiin raviin ja siitä taas nostettiin laukka uudestaan.










Loppuun ristikoista nostettiin pystyt ja mentiin niitä jonkin aikaa. Ja ihan lopuksi tultiin ravissa loppuverryttelyksi kavaletteja. (niistä ei ole kuvia, joten pahoittelut siitä). Sitten loppukäynnit + maastakäsin taluttelut ja talliin.




Nyt en sitten enää kirjoittelekkaan tänne vähään aikaan mitään (tai niin ainenkin luulisin) käteni takia ja koska ei ole mitään mistä kirjoittaa, kun en ratsastamaankaan pääse. Postauksesta tuli omasta mielestäni aika sekava, mutta toivottavasti siitä jotain ymmärrätte! :)





2 kommenttia:

  1. Itse pidin tästä postauksesta, hyvin oot saanu kirjotettua yhdellä kädellä:) Paranemisia kädelle!

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista