maanantai 24. elokuuta 2015

22. Kuulumiset

Nyt ei ole pitkään aikaan tullut kirjoitettua mitään, koska koulut alkoivat ja aikaa ei juuri ole. Aloitin siis ysiluokan ja olen 9b: luokalla.  Ratsastan edelleen 1-2 krt viikossa ja vakkarituntini on torstaisin klo 17.

Tänään ajattelin kertoa teille vähän Hovirista, kun en ole siitä kauheasti tänne blogini puolelle kirjoitellut.



Eli siis Hoviri eli H.M Hoviri on 11 vuotias suomenhevosruuna joka on tällä hetkellä Pomppivan ponin ratsutilalla kaverinsa Pojun kanssa.
Hoviri on luonteeltaan välillä vähän pösilö, mutta valloittaa ihmisen sydämmen heti. (ainenkin minun, muista en niin tiedä:D )




Ratsastaessa Hoviri on todella innostunut ja se haluaa tehdä töitä. Silloin jos asia menee vaikeaksi ja sitä samaa jankataan pitkään niin silloin tämä poika alkaa kuumua / hermostua, mutta ei alariehumaan turhia. Kuitenkaan Hoviri ei ole ihan pienten lasten ratsu ja sen takia saan ratsastaa sillä aika usein. Ja minullehan se passaa! <3





Esteillä Hoviri on todella mukava, mutta välillä sitä vauhtia löytyy vähän liikaakin kuten varmasti muillakin hevosilla. Tässä oli tämän päivän asiat ja muistakaa ketkä tunnette Hovirin tämä oli MINUN mielipiteeni.^^






                                                      Hoviri ja Poju




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti