maanantai 10. elokuuta 2015

20. Esteleiri Pomppiksessa osa 2,3,4 & 5

Tiistai aamuna heräsin aamutalliin (niikuin kaikkina muina aamuina myös) n.puoli kahdeksalta. Ruokien annon jälkeen lähdettiin aamupalalle :) Aamupäivällä menimme laittamaan ekan ryhmän hepat kuntoon ja sen jälkeen tunnille. Tunnilla menimme alkuun puomeja , että saatiin hepat vertymään ennen hyppäämistä. Sitten aloitettiin hyppämään.



Itse en tunnista muista melkein mitään, koska leiristä on jo niiin pitkä aika :D joten saatte tyytyä nyt vain kuviin.

                                                      Tuo jalka...







Kuvat otti Minttu  ja/tai Hannele .


Illalla en mennyt ollenkaan tuntia, koska mentiin Annin kanssa seuraavana päivänä 2h maastolle. Minä menin sen Saralla ja Anni Turgolla. Ainiin  ja käytiin päivällä uittamassa heppoja ja minä sain  uittaa  Makea :)

Keskiviikko aamuna mentiin Annin kanssa sinne maastoon joten siitä en kirjoita. :)

Illalla meillä oli leikkitunti jonka menin Hovirilla :3 Ravailtiin ja laukkailtiin ympäri kenttää että saatiin hepat hereille ja Hovirihan muuten heräsi! Ensin meillä oli peili ja taisin voittaa 1 kerran. Sen jälkeen oli maa,meri,ilma ja me voitettiin! Hoviri oli ihan mahtava <3

Torstai aamuna saatiin hypätä Annin kanssa kahestaan aamulla kun muut menivät maastoon. Hypättiin samaa tehtävää kuin toiset keskiviikko aamuna. Postaus siitä löytyy täältä.



Iltapäivällä mentiin hyppäämään maastareita ja menin Saralla. Sara oli aika etupainoinen ja siksi todella hankala ratsastaa  mihinkään suuntaan.






































Tunti meni ihan hyvin ja hauskaa oli!



Perjantaina jouduin lähtemään leiriltä, koska minulla oli sukulaiseni häät lauantaina.


Aamulla mnetiin ilman satulaa ja sain mennä sen Hovirilla. Tunti meni meidän osaltamme tosi hyvin ja olin aika ylpeä hovirista, kun se ei kaahottanut turhia. Tunnin aikana hyppäsimme yhtä estettä ja mentiin puomia/ puomeja. Alkuun tehtiin myös sitä, että toinen käsi irti ohjista ja heilutetaan sitä sivulle. Sama toisellakin kädellä. Tehtiin myös muita liikkeitä mutta kaikkea en muista :D


Illalla hypättiin rataa ja alkuun yksittäisiä. Sara oli ihan huippu eikä se painanut yhtään kädelle.





Kuvia en löytänyt enempää, mutta ei se haittaa. Leiri oli mielestäni tosi kiva ja ensi vuonna uudestaan!!<3




















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti