lauantai 27. kesäkuuta 2015

17. Ratsasteluja

Nyt tämä blogini on ollut lähiaikoina aiiiikasen kuollut. Minulla ei ole ollut innostusta kirjoittaa tai mitäään muuta sellaista. Mutta nyt kirjotan ratsasteluistani.

Torstai 25.6

Menin tallille n.puolen kolmen aikaan ja menin katsomaan kenellä menisin. Listassa luki minun kohdallanin Sara, joten lähdin hakemaan sitä pellolta. Harjasin ja varustin Saran ja sitten lähdimmekin jo kentälle päin köpöttelemään. Tunnilta ei ole kuvia, mutta kerron nyt teille mitä teimme.

Alkuun kävelimme jonkun aikaa ja sitten aloimme ravaamaan. Sen jälkeen siirryttiin keskiympyrälle tekemään pohkeenväistöä. 1/4 ympyrän alusta kävelimme sen jälkeen saman verran väistöä ja sitten loppu ympyrä ravia ja myöhemmin laukkaa. Sara meni oikein  mukavasti ja väistöt onnistuivat meidän osaltamme hyvin!  Muutaman kerran menimme lapa edellä,  mutta sain sen onneksi korjattua.


Perjantai 26.6

Olin tallilla n. puolen kolmen aikaan ja minulla oli estetunti, jonka menin Saralla. Kaikki kuvat c) Minttu


Hain Saran sisälle ja laitoin sen kuntoon. Vaihdoin koulusatulan jalustimet estesatulaan, koska tällä hetkellä Saran estesatulassa ei ole "omia" jalustimia.




Lähdettiin kentälle jo kävelemään ja yritin saada Saran kävelemään kunnolla jo heti alkutunnista, koska tiesin, että muuten Sara olisi ihan kakka tunnin aikana  jos antaisin sen löntystää alussa.







Lähdettiin ravailemaan ja sen jälkeen laukkasimme jonkin aikaa että Sara vertyisi kunnolla. Aloitimme tulemaan pientä jumppasarjaa  ravissa  ja sen jälkeen mahd.nopeasti laukannosto ja ekat kerrat meni miten meni. Sara ei nostanut jalkojaan yhtään ja tuloksena oli yksi katkennut puomi. Sara vain hyppäsi takajaloillaan sen päälle :S:D


Vaihdoimme puomin ja jatkettiin samaa vielä jonkin aikaa.



Lisäsimme muurin mukaan, eli tulimme ensin sarjan ja sen jälkeen muurin. Hypyt muurin yli meni tosi hyvin ja yllätyin jopa miten hyvät tiet saimme tehtyä.

                                                   Ilmeillä mennään :/





Otettiin jumppasarja pois ja laitoimme muurin päälle ämpärit ja puomi. Onnistuneista hypyistä ei ole kuvia mutta epännistuneesta kyllä in. Eli istun vain kananmunan näköisenä kyydissä :DD



Ravasin kentällä molempiin suuntiin ja annoin Saran kävellä n.6 kierrosta. lopuksi kävelytin Saraa vielä maastakäsin, koska hän puuskutti ihan hulluna vielä loppukäynneissäkin. Sen jälkeen mentiin talliin purin Saran ja lähdin kylmäämään sen etusia.



Jäin tallille vielä auttelemaan ja olinkin kotona vasta yhdeksän aikoihin. Liikutimme ponit ja Heta ratsasti Hovirin ja Pojun. Laitan lisää kuvia erilliseen postaukseen, koska muuten tästä tulisi liian pitkä :) toivottavasti jaksoitte lukea!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti