keskiviikko 6. toukokuuta 2015

14. Ekaa kertaa kannuksilla!



Moi! Kuten otsikosta jo näkee, niin sain ratsastaa tiistaina ensimmäistä kertaa kannuksilla!

Menin tallille viideksi ja Sara olikin jo sisällä odottamassa, että joku harjaisi  ja varustaisi hänet. Laitoin Saran kuntoon ja lähdin hakemaan varusteitani. Sitten minulle kerrottiinkin, että menisin kannuksilla, vaikka en ollut niillä ennen mennyt. Heta laittoi minulle ne jalkoihini ja sitten lähdin  kävelemään kentälle Saran kanssa.






Kentällä kiristin vyön ja laitoin jalustimet kuntoon + kiipesin vielä selkään. Sen jälkeen lähdimme kävelemään alkukäyntejä. Yritin saada Saran jo heti alkuun hyvin kuulolle, että se olisi mukavempi ratsastettava lopputunnista.






Aloitimme ravailemaan aika nopeasti ja Sara meni ihan mukavasti :)
Lähdettiin tekemään keskihalkaisijalle pysäytys, peruutus (4askelta) ja liikkeelle. Tehtiin sitä ensin käynnissä ja sen jälkeen ravisssa. Loppua kohden pysäytykset ja peruutukset paranivat ja Sara kulki ihan kivasti.

















    On se vaan niin nätti :3

Tämä oli onnistunut tunti ainenkin siltä osalta, että sain pidettyä jalkani paremmin paikallaan! Koska minulla on tapana että jalkani heijaa edestakaisin, mutta nyt taidan alkaa pikkuhiljaa kehittymään. :)
















Loppuun otimme vielä vähän laukkaa ja Sara oli pelkkä "kusipää" suoraan sanottuna :D Vaikka minulla oli kannukset niin Sara ei nostanut laukkaa vaikka kuinka yritin pohkeilla ja jaloilla sitä laukkaa nostaa. Otin raipan käteen ja se riitti. Sara pinkaisi laukkaan ja laukkasi  oikein mukavasti eteenpäin. Pian pudotin raipan pois ja siirryin raviin ja yritin nyt nostaa laukan ILMAN raippaa. Ja no  eihän se sitten sitä laukkaa nostanut vaikka kuinka yritin. Se teki sen ihan tahallaan :DD


Sitten olikin jo loppukäyntien aika. Hillakin pääsi ratsastamaan Saralla! Hilla oli ihan innoissaan, kun pääsi "hänen" hevosensa kyytiin. :´)

























2 kommenttia:

  1. Vähänkö ihana hevonen D: :* Ja hienosti työ veätte :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mukava saada jonkunlaista palautetta tännekkin! (:

      Poista